Diensten


 

Boksen als individueel begeleiding

 

Als uw kind een indicatie heeft voor persoonlijke begeleiding dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. (WLZ, WMO, Jeugdwet indicatie.) 

U kunt uw kind ook gelijk aanmelden via de gemeente Almere ook als uw kind geen indicatie heeft.


Traject voor scholen.

FeelGooD Boksen biedt de mogelijkheid om het programma aan te bieden op scholen of andere instanties die zich inzetten voor kinderen. Deze effectieve methode biedt kinderen handvatten om meer zelfvertrouwen te krijgen, grenzen durven aangeven, wederzijds respect te hebben, maar voornamelijk een overdosis plezier. Op sportieve wijze ga ik, met inzet van boks spellen en bokstechnieken, actief met de kinderen aan de slag. FeelGooD Boksen hanteert uiteraard een pedagogische werkwijze.Deze trainingsmethode kan op locatie worden gegeven. In overleg is het tevens mogelijk om deze training in te zetten in een daarvoor geschikte sportruimte in Almere. Meer weten? Neem dan contact met ons op.


Individuele of groep bokslessen. 

Een bokstraining kost €62,- per uur per persoon, inclusief trainingsmateriaal. Aan het einde van elke succesvolle sessie wordt de deelnemer beloond met een boks certificaat. Hiermee kunnen zij aantonen dat ze succesvol aan hun hulpvraag en/of werkpunten hebben gewerkt. Deze trainingen kunnen gevolgd worden op onze vaste locatie of gewenste locatie. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie schroom dan niet en neem contact met ons op.